LEGO Ninjago 71793 - Heatwave a jeho transformační lávový drak

Fanoušci nindžů od 8 let si s herní stavebnicí Heatwave a jeho transformační lávový drak mohou přehrávat své oblíbené scény z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání.
EAN: 5702017416540
Kód 1: 2271793
Kód 2: 71793LEG
1 159 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Fanoušci nindžů od 8 let si s herní stavebnicí Heatwave a jeho transformační lávový drak mohou přehrávat své oblíbené scény z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání. Součástí je zcela nový drak se dvěma režimy. V mírumilovném režimu drak majestátně stojí, ale po obrácení vzhůru nohama se drak připraví k boji a může z hrudi střílet fialové dílky dračí síly. Herní stavebnice nabitá minifigurkami a parádními doplňky. V této stavebnici s nindža drakem najdete pět minifigurek: Kaie se 2 katanami, Wyldfyrea s ohnivou pěstí, císařského lovce s císařským mečem a lorda Rase se zlatým kladivem a bojovým vznášedlem. Lord Ras se do bitvy může dopravit na vznášedle, které se při zasažení dračím prvkem může roztočit, nebo jej může zachytit. Děti mohou posbírat další 4 dílky dračí síly v různých barvách a 3 dračí energetická jádra díky dalším stavebnicím Ninjago.

Omrkněte také stavebnici Sora a její transformační motorobot (71792), Lloyd, Arin a jejich tým nindža robotů (71794) a další z řady Lego Ninjago.

  • Transformační drak měří přes 18 cm na výšku, 29 cm na délku a 15 cm na šířku

  • Počet dílků: 479

Proveďte děti na jejich příštím stavitelském dobrodružství intuitivní aplikací s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracují. Nechte se s dětmi vést aplikací Lego Builder a užijte si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. Přibližujte a otáčejte modely ve 3D, ukládejte své stavebnice a sledujte svůj postup.

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy snadno spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 479
Věk: Od 8 let
Načítám