LEGO Ninjago 71819 - Chrám dračího kamene

Velkolepá stavebnice Lego Ninjago Chrám dračího kamene pro děti od 13 let představuje skvělý model pro přehrávání dobrodružství i na vystavení.
EAN: 5702017584614
Kód 1: 2271819
Kód 2: 71819LEG
2 659 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Velkolepá stavebnice Lego Ninjago Chrám dračího kamene pro děti od 13 let představuje skvělý model pro přehrávání dobrodružství i na vystavení. Tato dobrodružná stavebnice obsahuje spoustu funkcí a prvků, které inspirují k hodinám nápaditého hraní. Jakmile si děti dohrají, stavebnici mohou vystavit na poličce nebo na nočním stolku. Součástí této nindžovské stavebnice je kamenný drak, tréninkový prostor, který se při boji přesouvá ze strany na stranu, vodopád, rozkvetlá třešeň, knihovna se svitky, knihy a čajovou soupravou, a tajná místnost, kterou odhalíte zatlačením na knihy v knihovně. Sestavitelnému modelu nechybí 6 minifigurek ze světa Ninjago: Mistr Lloyd s holí, mistr Wu s kopím, Nya se 2 katanami a párem nindžovských sai, Kai se 2 katanami a mečem, Euphrasia s holí a lord Ras s kladivem. Děti tak mají vše, co potřebují k přehrávání velkolepých bitev nindžů.

  • Model s nindžovskou tematikou měří přes 22 cm na výšku, 17 cm na šířku a 29 cm do hloubky

  • Počet dílků: 1212

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. Prohlédněte si další akční stavebnice Ninjago (prodávají se samostatně) s draky, robotickými oblekya doji.

Už od roku 1958 přizpůsobují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňujé globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 37,8 x 9,4 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1212
Věk: Od 13 let
Načítám