LEGO Ninjago 71794 - Lloyd, Arin a jejich tým nindža robotů

Děti od 9 let se stavebnicí Lloyd, Arin a jejich tým nindža robotů mohou znovu prožít scény z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání.
EAN: 5702017413082
Kód 1: 2271794
Kód 2: 71794LEG
1 809 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Děti od 9 let se stavebnicí Lloyd, Arin a jejich tým nindža robotů mohou znovu prožít scény z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání. V této zcela nové stavebnici najdete roboty, kteří patří mistrovi nindžovského umění Lloydovi a jeho studentovi Arinovi, které můžete spojit do jednoho většího, silně ozbrojeného robota a hrát si donekonečna. Stavebnice s roboty obsahuje pět minifigurek. Mistr nindžovského umění Lloyd je ozbrojen 2 katanami a jeho učedník Arin má dva katany a vystřelovací hák. Mohou se postavit zlému Raptonovi, který je ozbrojený císařským mečem, veliteli císařské stráže s holí a císařskému generálovi s císařským mečem. Zkombinujte dva polohovatelné roboty. Děti mohou vůbec poprvé spojit dva roboty a vytvořit jednoho většího, silně ozbrojeného robota – stačí, když Arinova robota připevní hrudníkem k Lloydově robotovi.

Omrkněte také stavebnici Sora a její transformační motorobot (71792), Chrám dračích energetických jader (71795) a další z řady Lego Ninjago. Stavebnice nabízí dětem vše, co potřebují k přehrávání spousty bojů nabitých akcí.

  • Roboti po spojení měří přes 28 cm na výšku

  • Počet dílků: 764

Proveďte děti na jejich příštím stavitelském dobrodružství intuitivní aplikací s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracují. Nechte se s dětmi vést aplikací Lego Builder a užijte si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství. Přibližujte a otáčejte modely ve 3D, ukládejte své stavebnice a sledujte svůj postup.

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 764
Věk: Od 9 let
Načítám