LEGO Ninjago 71796 - Živelný drak proti robotovi císařovny

Fanoušci nindžů od 9 let mohou znovu prožít velkolepý souboj z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání se stavebnicí Živelný drak proti robotovi císařovny.
EAN: 5702017413105
Kód 1: 2271796
Kód 2: 71796LEG
2 309 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci nindžů od 9 let mohou znovu prožít velkolepý souboj z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání se stavebnicí Živelný drak proti robotovi císařovny. Součástí stavebnice je děsivý drak Jiro, kterého lze vylepšit přidáním zlatých křídel a vystřelovačů z létajícího stroje, aby se mohl postavit polohovatelnému zlatému robotovi císařovny a jeho mocné zbraně způsobující zemětřesení. Tato působivá stavebnice obsahuje 6 minifigurek. Jay, Sora a Zane mají 2 zlaté katany, se kterými bojují proti lordu Rasovi s kladivem, císařovně Beatrix s císařským mečem a císařské stráži s holí. Postavy svádějí bitvu o žlutý dílek dračí síly. Děti mohou v dalších sadách z řady Ninjago posbírat další čtyři dílky dračí síly v různých barvách a také čtyři energetická jádra zlatého draka.

  • Živelný drak Jiro měří přes 25 cm na výšku a mezi jednotlivými odvážnými bitvami si jej děti mohou vystavit v pokojíčku

  • Počet dílků: 1038

Proveďte děti na jejich příštím stavitelském dobrodružství intuitivní aplikací s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracují.

Kostky Lego jsou už více než šest desetiletí vyráběny tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1038
Věk: Od 9 let
Načítám