LEGO Friends 41734 - Námořní záchranářská loď

Děti od 7 let se zájmem o přírodu se s propracovanou stavebnicí Lego Friends Námořní záchranářská loď dozví o životě v oceánu.
EAN: 5702017415192
Kód 1: 2241734
Kód 2: 41734LEG
1 809 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Děti od 7 let se zájmem o přírodu se s propracovanou stavebnicí Lego Friends Námořní záchranářská loď dozví o životě v oceánu. Stavebnice obsahuje sestavitelný katamarán, který zároveň slouží jako laboratoř, a malou ponorku. Součástí jsou postavy Aliya a Nova z Lego Friends, kapitán lodi Gunnar a kamarád Marco. Nechybí síť a tyč na sběr odpadků, záchranné vesty pro všechny postavy, několik druhů odpadků, vzorky vody, opalovací krém, kávovar, injekce a mikroskop. Děti si vyzkouší hned několik aktivit, například sběr odpadků z oceánu, třídění odpadků do košů pro recyklaci, analyzování kvality vody a další  Děti si mohou přehrávat příběhy o záchraně v oceánu, proplouvat nad odpadky, chytat je do lodních sítí a recyklovat je. Nova s Aliyou netušily, že toho mají tolik společného, ale jejich společná mise je sbližuje.

  • Model Námořní záchranářská loď od Lego Friends měří přes 20 cm na výšku, 33 cm na délku a 18 cm na šířku

  • Počet dílků: 717

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství. Model mohou zkombinovat se stavebnicí 41736 a 41752 od Lego Friends a užít si ještě více zábavy se záchrannými dobrodružstvími v oceánu (stavebnice se prodávají samostatně).

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 8 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 717
Věk: Od 7 let
Načítám