LEGO Friends 41744 - Sportovní středisko

Udělejte dětem se zájmem o sport od 8 let radost stavebnicí Lego Friends Sportovní středisko.
EAN: 5702017415277
Kód 1: 2241744
Kód 2: 41744LEG
2 075 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Udělejte dětem se zájmem o sport od 8 let radost stavebnicí Lego Friends Sportovní středisko. Součástí jsou čtyři minipanenky Lego Friends Nika, Lea, Ivanu a Hannu a spousta doplňků. Nechybí hřiště, které lze přizpůsobit různým sportům výměnou branek a sítí. Ve stavebnici také najdete držáky na minipanenky a několik druhů míčů, takže postavy mohou za pomoci dětí skutečně hrát. Po fotbalovém tréninku branky vyměňte za tenisovou síť a střílejte přes ni míčky. Pak síť vyměňte za basketbalový koš a naučte se skórovat. Stavebnice obsahuje také ukazatel skóre a místo na odkládání míčů. Uvnitř sportovního střediska mohou děti prozkoumat posilovnu, lezeckou stěnu a šatnu. Mezi doplňky najdete hrací skříňku, lékárničku, helmu, medaili, glukometr, poháry, 4 lahve s vodou, červenou a žlutou kartu, 2 různě velké míče, fén a další.

  • Model Sportovní středisko od Lego Friends měří přes 20 cm na výšku, 27 cm na šířku a 17 cm do hloubky

  • Počet dílků: 832

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností. V lednu 2023 se svět Lego Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro vzrušující dobrodružství.

Už od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego Friends splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 832
Věk: Od 8 let
Načítám