LEGO Harry Potter 76410 - Zástava Zmijozelu

S touto zástavou z kostek Lego mohou fanoušci Harryho Pottera všem ukázat svou loajalitu k zmijozelské koleji.
EAN: 5702017413143
Kód 1: 2276410
Kód 2: 76410LEG
715 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S touto zástavou z kostek Lego mohou fanoušci Harryho Pottera všem ukázat svou loajalitu k zmijozelské koleji. Tento skvělý dárek k jakékoli příležitosti pro děti od 9 let obsahuje tištěný dílek s erbem Zmijozelu a prvek k zavěšení na zeď. Zástavu lze také otevřít, abyste odhalili nádherný model zmijozelské společenské místnosti, včetně sestavitelné pohovky, lamp a schodů. Posuvná zadní deska vytváří kouzelné 3D efekty, včetně pohyblivého strašlivého oka, zhasínání a rozsvěcování světel, tajné zprávy, která se objevuje ve skříňce, a dalších efektů.

Tato kompaktní stavebnice představuje jednu ze čtyř sběratelských zástav bradavických kolejí. Součástí je minifigurka Draca Malfoye a minifigurky Pansy Parkinsonové a Blaise Zabiniho, které jsou novinkami pro březen 2023. Nechybí ani Zmijozelův medailon, takže si děti budou moci přehrávat bezpočet dobrodružství.

  • Složený banner měří přes 20 cm na výšku, 13 cm na šířku a 3 cm do hloubky

  • Počet dílků: 349

Aplikace Lego Builder děti provede intuitivním stavitelským dobrodružstvím. Umožňuje jim přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.

4 prapory domu v Bradavicích, které můžete sbírat: Vaše dítě může přidat do své sbírky prapor domu Gryffindor (76409), prapor domu Ravenclaw (76411) a prapor domu Mrzimoru (76412).

Lego kostky a dílky splňují přísné průmyslové standardy kvality, takže do sebe bez námahy a pevně zapadají. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, kompresi a torzi a důkladně analyzovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 349
Věk: Od 9 let
Načítám