LEGO Harry Potter 76432 - Zapovězený les: Kouzelná stvoření

Postavte si s touto fantasy stavebnicí z řady Lego Harry Potter model Zapovězeného lesa plný kouzelných stvoření.
EAN: 5702017599502
Kód 1: 2276432
Kód 2: 76432LEG
605 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Postavte si s touto fantasy stavebnicí z řady Lego Harry Potter model Zapovězeného lesa plný kouzelných stvoření. Součástí jsou stromy s dílky v podobě listí v nočních barvách a pavouk a 4 houby svítící ve tmě, které vytvářejí magickou atmosféru. Součástí stavebnice jsou 2 minifigurky LEGO – Ron Weasley a Hermiona Grangerová – a figurka Klofana, mláděte testrála a cornwallského raracha. Děti mohou moduly této přizpůsobitelné stavebnice kombinovat různými způsoby a vytvářet tak nové scény. Figurka pavouka a 4 houby, které svítí ve tmě, modelu dodávají kouzelnou atmosféru. Součástí stavebnice je také figurka netopýra a krůtí stehno,se kterými si děti užijí kreativní hraní. 

  • Model Zapovězeného lesa v základní sestavě měří přes 15 cm na výšku, 31 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 172

Hledáte ten nejlepší narozeninový dárek pro fanoušky Harryho Pottera od 8 let, kteří milují moderní hračky? Tato stavebnice ze světa čar a kouzel děti inspiruje k nezávislému hraní. Stavět a hrát si s ní můžete nejen sólo, ale také ve skupině. Navíc ji můžete kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego Harry Potter (prodávají se samostatně) a děti se tak můžou těšit na ještě více herních možností.

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, díky čemuž je lze vždy snadno spojit a pevně drží. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19,1 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 172
Věk: Od 8 let
Načítám