LEGO Harry Potter 76419 - Bradavický hrad a okolí

Zachyťte kouzelnou atmosféru Bradavického hradu a okolí s tímto neuvěřitelně propracovaným výstavním modelem z řady Lego Harry Potter.
EAN: 5702017413228
Kód 1: 2276419
Kód 2: 76419LEG
3 745 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zachyťte kouzelnou atmosféru Bradavického hradu a okolí s tímto neuvěřitelně propracovaným výstavním modelem z řady Lego Harry Potter. Připomeňte si známé scény ze ságy o Harrym Potterovi a postavte hlavní věž, astronomickou věž, Velkou síň, loděnici, nádvoří, skleníky, cestičky a mosty a skalnatou krajinu a Černé jezero. Vytvořte detailně vyzdobenou Tajemnou komnatu, místnost s létajícími klíči, učebnu hodin lektvarů a komnatu s šachovnicí. Nechte se pohltit obohacujícím kouzelným zážitkem při stavění modelu Bradavického hradu a okolí z kostek Lego. Postavte hlavní věž, astronomickou věž, Velkou síň a další. Prozkoumejte nezapomenutelné místnosti, jako je Tajemná komnata a učebna hodin lektvarů. Přidejte minifigurku architekta Bradavic, loď Kruvalu a další známé detaily a dotvořte tak úchvatný výstavní kousek. Umístěte zlatou sochu představující architekta bradavického hradu vedle desky s nápisem „Bradavický hrad“ nebo do rohu stavební desky, abyste dokončili zobrazení.

Přidejte loď Kruvalu, kočár Krásnohůlek, Ford Anglia zapletený do větví vrby Mlátičky, minifigurku architekta Bradavic a cedulku s nápisem „Hogwarts Castle“ („Bradavický hrad“) a vytvořte tak kouzelný výstavní kousek. Tato sběratelská stavebnice je součástí řady modelů Lego pro dospělé a jedná se o skvělou odměnu, kterou můžete potěšit sami sebe, nebo úžasný dárek, který zaručeně nadchne každého fanouška Harryho Pottera.

  • Model hradu Bradavic měří přes 21 cm na výšku, 35 cm na šířku a 25 cm do hloubky

  • Počet dílů: 2660

Podrobný návodna stavění najdete v krabici a v aplikaci Lego Builder. Sběratelská stavebnice pro dospělé! Tato stavebnice Lego Harry Potter je součástí široké škály stavebnic Lego pro dospělé, kteří si užívají všímavých aktivit k odpočinku a relaxaci.

Od roku 1958 splňují kostky Lego vysoké průmyslové standardy, takže do sebe spolehlivě a bezpečně zapadají. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 11 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 2660
Věk: Od 18 let
Načítám