LEGO Ninjago 71805 - Bojový balíček Jayova robota

Děti od 6 let se stavebnicí Lego Ninjago Bojový balíček Jayova robota znovu prožijí akční bojové scény z 2. řady televizního seriálu Ninjago Dračí povstání.
EAN: 5702017565552
Kód 1: 2271805
Kód 2: 71805LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 6 let se stavebnicí Lego Ninjago Bojový balíček Jayova robota znovu prožijí akční bojové scény z 2. řady televizního seriálu Ninjago Dračí povstání. Součástí této nindžovské stavebnice je robotický oblek s pohyblivými pažemi, nohama a trupem, který třímá velký zlatý meč a střílí ze 2 vystřelovačů. Součástí této stavebnice jsou 4 figurky NINJAGO a spousta doplňků. Jay je ozbrojen zlatým mečem a minifigurka mistra Lloyda třímá 2 zlaté katany. Válečník s drápem a vlčí maskou má dlouhé drápy na obou rukou a válečník s vlčí maskou má samostříl. V dalších stavebnicích z řady Lego NINJAGO se sestavitelnými hračkami s nindžovskou tematikou najdete draky, vozidla a chrámy a děti si užijí hodiny zábavného hraní se svými oblíbenými hrdiny.

  • Robotický oblek měří přes 8 cm na výšku

  • Počet dílků: 78

Aplikace Lego Builder vám a vašemu dítěti ukáže snadnou a intuitivní cestu stavitelským dobrodružstvím pro skládání modelu. Přibližujte a otáčejte modely ve 3D, ukládejte si stavebnice a sledujte svůj postup. 

Už od roku 1958 přizpůsobují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňujé globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15,7 x 14,1 x 4,5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 78
Věk: Od 6 let
Načítám