LEGO Ninjago 71740 - Jayův elektrorobot

Se stavebnicí Jayův elektrorobot od Lego Ninjago mohou děti rozvíjet své stavitelské schopnosti a přehrávat si zábavné scény ze 4. řady televizního seriálu. Sada nabízí pohyblivého robota, vozidlo, pavouka a zlatý meč.
EAN: 5702016889574
Kód 1: 2271740
Kód 2: 71740LEG
435 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Jayův elektrorobot od Lego Ninjago mohou děti rozvíjet své stavitelské schopnosti a přehrávat si zábavné scény ze 4. řady televizního seriálu. Sada nabízí pohyblivého robota, vozidlo, pavouka a zlatý meč a je zárukou napínavého nindža dobrodružství. Ninjago stavebnice nabitá akčními souboji. Dejte dětem možnost objevit kouzlo stavění prostřednictvím ninja stavebnice s robotem, vozidlem, 2 minifigurkami a zlatým mečem. Spojte síly s Jayem a jeho úžasným elektrorobotem a postavte se zlému Eyezorovi. Úžasný model robota má pohyblivé ruce a nohy a v rukou třímá otočnou čepel a obrovský meč.. Do kokpitu můžete umístit minifigurku Jaye, se kterým děti prožijí řadu napínavých příběhů ze 4. řady TV seriálu Ninjago, nebo dobrodružství podle vlastní fantazie. Skvělý dárek pro děti od 4 let. Akční hračka pro holky a kluky, kteří mají rádi ninji. Obsahuje 2 minifigurky: Jay a jeho nepřítel Eyezor. Robot má pohyblivé ruce a nohy a v rukou třímá otočnou čepel a meč.

  • Měří přes 17 cm na výšku, 10 cm na délku a 16 cm na šířku

  • Počet kostek: 106

Kompaktní velikost pro hraní doma i na cestách. A skvěle se bude vyjímat na i výstavce v pokojíčku  Sady 4+ představují skvělý způsob, jak se děti mohou naučit stavět. O samotě nebo společně s rodiči. Stáhněte si digitální pokyny Instructions PLUS a vychutnejte si proces stavění naplno. 

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze vždy bezpečně spojovat a oddělovat. A nemusítebýt nutně nindža! Lego kostky splňují nejpřísnější bezpečnostní normy, takže děti jsou v bezpečné společnosti.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 106
Věk: Od 4 let
Načítám