LEGO Minecraft 21252 - Zbrojnice

Milovníci hry Minecraft od 7 let si oblíbí akční stavebnici Zbrojnice.
EAN: 5702017583280
Kód 1: 2221252
Kód 2: 21252LEG
379 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Milovníci hry Minecraft od 7 let si oblíbí akční stavebnici Zbrojnice. Představuje skvělý dárek pro děti a je ideálním úvodem do kreativního světa dobrodružných stavebnic Lego Minecraft. Součástí této stavebnice na motivy videohry Minecraft jsou 2 oblíbené postavy: akční hrdinka Alex se štítem a diamantovým mečem a pracovitý kovář brnění. Sada se skládá ze 3 částí: Z kovárny s kovadlinou, pecí, brusným kamenem a kotlíkem s lávou, ze zbrojnice s truhlou se zlatou sekerou, začarovaným trojzubcem, netheritovým mečem, štítem a dalšími prvky ze světa Minecraft a z portálu do Netheru s dveřmi, které malé stavitele dovedou k dalšímu dobrodružství.

  • Kovářova dílna měří přes 6 cm na výšku, 9 cm na šířku a 6 cm do hloubky

  • Počet dílků: 203

Děti mohou tuto dobrodružnou stavebnici propojit s dalšími sadami z řady Lego Minecraft, například Přepadení v portálu do Netheru (21255), která se prodává samostatně, a užít si ještě větší porci zábavy. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známé moby, lokace a předměty. 

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19,1 x 4,6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 203
Věk: Od 7 let
Načítám