LEGO Minecraft 21255 - Přepadení v portálu do Netheru

Vdechněte populární hře Minecraft život s touto akční stavebnicí s portálem do Netheru.
EAN: 5702017583310
Kód 1: 2221255
Kód 2: 21255LEG
769 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vdechněte populární hře Minecraft život s touto akční stavebnicí s portálem do Netheru. Hráči si mohou se sadou Lego Minecraft Přepadení v portálu do Netheru užívat nekonečná dobrodružství s řadou oblíbených mobů. Malí fanoušci dobrodružství v Minecraftu si tento model bitevní scény přímo zamilují. Skvělý tip na dárek s tematikou videoher pro děti od 8 let. Součástí stavebnice je figurka skřetího válečníka s vlastním skinem, který se vydá portálem do Netheru na hranici mezi karmínovým lesem a čedičovými deltami. Hráči se mohou pustit do průzkumu stromů plných hub a bojovat s řadou oblíbených mobů, na které během putování narazí: 2 pekelné slizy, hoglinem, jehož útoky hlavou se ovládají prstem, a figurkou ďasa, která z tlamy střílí disky. Ďas má ve zvyku ničit portály – pozor, aby vás navždy neuvěznil!

  • Model měří přes 11 cm na výšku, 22 cm na šířku a 14 cm do hloubky

  • Počet dílků: 352

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známé moby, lokace a předměty. 

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 19,1 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 352
Věk: Od 8 let
Načítám