LEGO Minecraft 21254 - Želví domek na pláži

Model domu ve tvaru želvy ze světa Minecraft je zvenčí i zevnitř napěchovaný akcí a zábavou pro zvířátka.
EAN: 5702017583303
Kód 1: 2221254
Kód 2: 21254LEG
539 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Model domu ve tvaru želvy ze světa Minecraft je zvenčí i zevnitř napěchovaný akcí a zábavou pro zvířátka. Ve stavebnici Lego Minecraft Želví domek na pláži najdete 3 oblíbené postavy a postavíte si zajímavý domek. Tato stavebnice je krásný dárek pro děti a hráče Minecraftu od 8 let. Postavte si Minecraft domek ve tvaru želvy, kterému nechybí okna, lucerny, dveře, stolek, pracovní stůl a pec. Odklápěcí střecha umožňuje snadný přístup dovnitř. Venku najdete pláž s cukrovou třtinou, želvími vejci a bambusovým vorem s pádly. Nechybí oblíbené postavy a mobové z Minecraftu: želví válečník v želvím skinu a helmě, utopenec s trojzubcem, želva uždibující mořskou trávu a 3 želví mláďata. Mezi další doplňky této stavebnice patří také dalekohled a mapa. Tuto různorodou sadu si zamilují fanoušci videoher, tvůrčího stavění a péče o zvířata. 

  • Model měří přes 5 cm na výšku, 24 cm na šířku a 16 cm do hloubky

  • Počet dílků: 234

Želví domek na pláži lze snadno spojit s dalšími sadami z řady Lego Minecraft (prodávají se samostatně) pro ještě více zábavy. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známé moby, lokace a předměty.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 234
Věk: Od 8 let
Načítám