LEGO Minecraft 21179 - Houbový domek

Vezměte hráče Minecraft od 8 let do jiné dimenze s tvůrčí stavebnicí Houbový domek od Lego Minecraft – super dárek pro děti od 8 let.
 
EAN: 5702017156583
Kód 1: 2221179
Kód 2: 21179LEG
409 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vezměte hráče Minecraft od 8 let do jiné dimenze s tvůrčí stavebnicí Houbový domek od Lego Minecraft – super dárek pro děti od 8 let. Hráči Minecraftu se mohou pustit do stavby obřího houbového domku. Zdi i střecha jsou odnímatelné pro snadný přístup k pracovnímu stolu a nábytku. Venku má Alex, hrdinka ze světa Minecraft, za úkol zachytit polévku z krávomůrky do misky. Plány se ale změní, když na scénu vtrhne kostlivý pavoučí jezdec. Sada obsahuje ikonické postavy Minecraft, jako je Alex, houbová kráva a pavoučí jezdec, a také skvělé funkce a doplňky z nejprodávanější videohry. Strom a prostor s truhlou lze různě přestavět. Model houbového domku z prostředí Minecraftu nabízí vskutku neomezené herní možnosti. 

  • Stavebnice měří přes 10 cm na výšku, 13 cm na šířku a 15 cm do hloubky

  • Počet dílků: 272

Minecraft v reálném světě – Stavebnice řady Lego Minecraft přinášejí fanouškům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru. Součástí jsou postavy, scény a funkce tvořené pestrým mixem kostek a dílků Lego.

Lego dílky splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 272
Věk: Od 8 let
Načítám