LEGO Minecraft 21257 - Souboj s Požíračem

Souboj s Požíračem je vůbec první model z řady Lego Minecraft Legends.
EAN: 5702017583334
Kód 1: 2221257
Kód 2: 21257LEG
955 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Souboj s Požíračem je vůbec první model z řady Lego Minecraft Legends. Tato dobrodružná bitevní stavebnice obsahuje tu nejodpornější (a dětmi nejoblíbenější!) akční figurku ze hry Minecraft a představuje skvělý dárek pro hráče od 8 let. V této stavebnici Lego Minecraft z nového světa Minecraft Legends najdete jednoho z největších protivníků hry – Požírače. Velká sestavitelná figurka má dlouhé máchající ruce a tělo pokryté strupy, jizvami, boláky a plísněmi. Stisknutím tlačítek Požírač vychrlí „střely“ zvratků z tlamy a hlen z batohu. Součástí stavebnice je figurka Hrdinného lukostřelce s autentickými replikami herních předmětů: vlajkou, pláštěm, diamantovým mečem a loutnou. Lukostřelec si osedlal Velkého zobáka a velí svým spojencům – kostlivci a golemovi z kamenných kostek.

  • Model se skládá ze 420 dílků a Požírač měří přes 12 cm na výšku

  • Počet dílků: 420

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známé moby, lokace a předměty.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 22,2 x 6,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 420
Věk: Od 8 let
Načítám