LEGO Disney 43224 - Hrad krále Magnifica

Potěšte malé fanoušky záhad a kouzel se stavebnicí na motivy Disneyho filmu Přání. Prožijte na hradě spoustu dobrodružství a Ashou, Dahliou, králem Magnificem a Hvězdou.
 
EAN: 5702017424927
Kód 1: 2243224
Kód 2: 43224LEG
2 099 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Potěšte malé fanoušky záhad a kouzel se stavebnicí na motivy Disneyho filmu Přání. Prožijte na hradě spoustu dobrodružství a Ashou, Dahliou, králem Magnificem a Hvězdou. Model má kuchyň s krbem a pečícím pultem, zrcadlovou skříňku a pokoj s odnímatelnou jehlancovou střechou. Stavebnice obsahuje čtyři postavy z Disneyho filmu Wish - Asha, Dahlia, King Magnifico a Star - které zvou vaše dítě na vzrušující hraní rolí a objevování hradu. Detailně propracovaný hrad se všemi jeho tajemstvími si užijí děti i dospělí. Sada obsahuje mimo jiné detailně propracovaný zámek s několika plochami ve 4 patrech, model malé pece, zrcadlovou skříňku, oltář s knihou a odnímatelnou střechu. Čtyři fascinující postavy Lego Disney - Asha, Dahlia a King Magnifico a Lego Disney figurka z Disneyho filmu Wish, který bude brzy v kinech, vás zvou na spoustu RPG her a dobrodružství.

Pro ještě více zábavy ji můžete přidat k dalším samostatně dostupným stavebnicím Lego Disney z této série (43223 a 43231). 

  • Hrad je 28 cm vysoký, 30 cm široký a 11 cm hluboký

  • Počet dílků: 613

Aplikace Lego Builder vezme vaše dítě na intuitivní stavební dobrodružství. Vaše dítě může ukládat sady, sledovat jejich stavění a přibližovat a otáčet 3D pohledy na modely, jak se staví.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze znovu a znovu spolehlivě skládat. Lego prvky jsou testovány a analyzovány tak, aby bylo zajištěno, že hrad v této stavebnici a herní sadě Disney Movie Wish splňuje přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 613
Věk: Od 7 let
Načítám