LEGO Disney 43231 - Ashina chata

Zažijte s Ashou, Sakinou, Sabinem a Hvězdou nekonečné hraní plné dobrodružství a zábavy.
 
EAN: 5702017462554
Kód 1: 2243231
Kód 2: 43231LEG
1 159 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Zažijte s Ashou, Sakinou, Sabinem a Hvězdou nekonečné hraní plné dobrodružství a zábavy. Stavebnice prohlubuje lásku k domovu, zábavnému stavění a kouzelným přáním. Malí fanoušci si mohou postavit chatičku s kruhovou základnou a objevit kouzla uvnitř. Disney Ashův dům obsahuje 2patrovou budovu s otevíracími bočními stěnami, stolem s dortem smajlíka a skříňkami se zápisníkem, lžící a vidličkou. V horním patře je také ložnice s postelí a krbem. Sadu doplňuje studna na přání a spousta herních doplňků. Sada obsahuje 4 postavy - Ashu, její matku Sakinu, jejího dědečka Sabina a Star - které zvou vaše dítě, aby si hrálo na role a prozkoumalo s nimi dům. Tato stavebnice obsahuje tři Lego Disney minipanenky, figurku Lego Disney Star a otevírací dům. Sada umožňuje vašemu dítěti hrát si kreativně a zároveň rozvíjet životně důležité dovednosti.

Pro ještě více zábavy ji můžete přidat k dalším samostatně dostupným stavebnicím LEGO Disney z této série (43223 a 43224 – prodávají se samostatně).

  • Po rozložení je domeček 13 cm vysoký, 22 cm široký a 13 cm hluboký

  • Počet dílků: 509

Aplikace LEGO Builder také nabízí vašemu dítěti zážitek ze stavění, který je snadný a intuitivní. Funkce umožňují vašemu dítěti přibližovat a otáčet pohledy 3D modelu, ukládat sady a sledovat jejich stavění.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze znovu a znovu spolehlivě skládat. Lego prvky jsou testovány a analyzovány tak, aby bylo zajištěno, že tato stavebnice Disney Movie Wish splňuje přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 509
Věk: Od 7 let
Načítám