LEGO Disney 43223 - Asha ve městě Rosas

Potěšte fanoušky filmů od studia Disney od 6 let dárkem podle připravovaného filmu Přání. Prožijte dobrodružství s Ashou, kozlíkem Valentinem a Hvězdou a vydejte se na průzkum.
EAN: 5702017424910
Kód 1: 2243223
Kód 2: 43223LEG
449 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Podpořte s touto stavebnicí vášeň pro dobrodružství a kouzla ve fanoušcích Disneyho filmů. Potěšte fanoušky filmů od studia Disney od 6 let dárkem podle připravovaného filmu Přání. Prožijte dobrodružství s Ashou, kozlíkem Valentinem a Hvězdou a vydejte se na průzkum. Sada k filmu Přání od Walt Disney Animation Studios, která se brzy objeví v kinech, obsahuje tržiště se schody a balkonem, zadní místnost se stolem, vozík, figurku Lego Disney a 2 figurky Lego Disney. Stavebnice obsahuje 3 postavy – Ashu, jejího kozla Valentina a Star – které umožňují dětem objevovat každodenní život ve městě Rosas a zvou je ke spoustě hraní rolí. 

Tato sada umožňuje dětem rozvíjet sebedůvěru při hře a vytvářet kreativní příběhy. Pro ještě větší zábavu ji můžete přidat k dalším samostatně dostupným stavebnicím Lego Disney z této série (43224 a 43231). 

  • Tržiště je 12 cm vysoké, 17 cm široké a 11 cm hluboké

  • Počet dílků: 154

Aplikace Lego Builder doprovází vaše dítě na intuitivním stavařském dobrodružství. Aplikace umožňuje dětem ukládat sady, sledovat postup stavby a přibližovat a otáčet 3D pohledy na modely při stavění. 

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze znovu a znovu spolehlivě skládat. Lego prvky jsou testovány a analyzovány tak, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 154
Věk: Od 6 let
Načítám