LEGO Disney 43212 - Slavnostní vláček - Disney 100. výročí

Všichni nastupovat do slavnostního vláčku! Přidejte se k milovaným postavám z filmů od studia Disney a Pixar a oslavte spolu sté výročí. 
EAN: 5702017424798
Kód 1: 2243212
869 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Všichni nastupovat do slavnostního vláčku! Přidejte se k milovaným postavám z filmů od studia Disney a Pixar a oslavte spolu sté výročí. Naskočte na palubu, kde u mašinky najdete Myšáka Mickeyho, a pak navštivte Vaianu na jejím alegorickém vozu s motivem ostrova se skrytou jeskyní. Poté se zhoupněte na vůz s pirátskou lodí Petra Pana a pozdravte Zvonilku. Stavte se na Woodyho představení na otočném jevišti. Až dojedete do stanice, budete moci začít oslavovat s Myškou Minnie!

Učarujte malým nadšencům do vláčků od 4 let touto sestavitelnou hračkou, o které si všichni budou povídat! Stavebnice Slavnostní vláček Disney od Lego Disney se stanicí, třemi alegorickými vozy a šesti Lego minifigurkami: Myšákem Mickeym, Myškou Minnie, Vaianou, Petrem Panem, Zvonilkou a Woodym.

  • Kompletní vlak měří přes 12 cm na výšku, 44 cm na délku a 5 cm na šířku. Po dohrání může model zůstat vystavený v dětském pokoji.

  • Počet dílků: 200

S dětmi se můžete těšit na intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze během stavění zobrazovat a otáčet modely. Tato stavebnice vhodná od 4 let podpoří dětské sebevědomí a nabídne zábavný zážitek. Praktické začátečnické kostky dětem poskytnou stabilní základ pro jejich výtvory. Každý sáček obsahuje jednu postavu, takže si děti mohou začít hrát kdykoli chtějí a model dokončit později. Stavebnice 4+ představují skvělou možnost, jak mohou rodiče sdílet zábavu se svými ratolestmi. A pokud jsou kostky Lego novinkou i pro dospělé, není důvod se obávat – díky obrázkovému návodu, který je součástí balení, si se stavěním děti hravě poradí, a to i ty, které třeba ještě neumí číst.

Od roku 1958 splňují Lego dílky přísné průmyslové standardy, takže je lze spolehlivě znovu a znovu skládat. Lego dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 200
Věk: Od 4 let
Načítám