LEGO Disney 43239 - Mirabelin fotorámeček a šperkovnice

Oslovte fanoušky a děti od 6 let, které milují Disneyho filmy, kreativní stavebnicí Lego Disney Encanto Mirabelin fotorámeček a šperkovnice.
EAN: 5702017584911
Kód 1: 2243239
Kód 2: 43239LEG
609 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Oslovte fanoušky a děti od 6 let, které milují Disneyho filmy, kreativní stavebnicí Lego Disney Encanto Mirabelin fotorámeček a šperkovnice. Model obsahuje šperkovnici s místem pro náramek, který je součástí balení, a fotorámeček s klipy na připevnění malých fotek a 2 místy pro minipanenku Lego Disney Mirabel a figurku Lego Disney kapybary. Tato pestrobarevná stavebnice Disney je plná funkcí a doplňků, které inspirují tvořivé děti, a poslouží jako zábavný dárek pro fanoušky umění a designu, kteří hledají nový způsob vyjádření kreativity plného přestavování a zdobení.

  • Model fotorámečku měří přes 15 cm na výšku, 14 cm na šířku a 5 cm do hloubky

  • Počet dílků: 334

Stavitelé se mohou těšit na nenáročný a intuitivní stavitelský zážitek s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Stavebnice je určená na krátké každodenní hraní a lze ji kombinovat s dalšími sadami Lego Disney z této řady (prodávají se samostatně) pro více herních možností. 

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 19,1 x 6,1 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 334
Věk: Od 6 let
Načítám