LEGO Minecraft 21249 - Kreativní box 4.0

Stavebnice Lego Minecraft Kreativní box 4.0 vkládá hráčům od 8 let do rukou dvě působivé sady a nekonečnou zábavu při stavění.
EAN: 5702017415840
Kód 1: 2221249
Kód 2: 21249LEG
1 635 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Minecraft Kreativní box 4.0 vkládá hráčům od 8 let do rukou dvě působivé sady a nekonečnou zábavu při stavění. Tato nekonečně všestranná stavebnice nabízí dětem stavění dvou různých příběhů: Říční věže, které se podobají pevnosti a můžou být obranou před útokem zombie a Creepera, nebo Kočičí domek s domkem ve tvaru kočky, s přilehlým kočičím hřištěm. Tyto výrazné stavby spolu s doporučenými modely jsou navrženy tak, aby inspirovaly dětskou kreativitu a bezpočet staveb, které děti postaví podle vlastní fantazie. Obsahují kultovní figurky a moby ze hry včetně Stevea, Alex, zombie, Creepera, koček a ovcí. Tato parádní stavebnice je ještě realističtější díky mnoha funkcím a vlastnostem hry Minecraft, včetně explodujícího dynamitu. 

  • Pevnost měří přes 21 cm na výšku, 36 cm na šířku a 21 cm do hloubky

  • Kočičí domek měří přes 13 cm na výšku, 37 cm na šířku a 20 cm do hloubky

  • Počet dílků: 605

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známe moby, lokace a předměty.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 605
Věk: Od 8 let
Načítám