LEGO Minecraft 21256 - Žabí domek

Tento domek z řady Lego Minecraft má tvar žáby. Součástí jsou figurky oblíbených postav ze hry.
EAN: 5702017583327
Kód 1: 2221256
Kód 2: 21256LEG
1 149 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tento domek z řady Lego Minecraft má tvar žáby. Součástí jsou figurky oblíbených postav ze hry. Stavebnice Lego Minecraft Žabí domek je parádní herní dárek pro děti od 8 let. Žabí domek je perfektní stavebnice pro děti, které milují Minecraft. Najdou v ní spoustu detailů – postel, stolek, pracovní stůl, pec, truhlu, dort a med – a odklápěcí střechu, která umožňuje snadný přístup dovnitř. Venku se nachází farma, z níž mohou hráči sklízet řepu, pšenici a květiny, a jezero, ve kterém lze používat rybářský prut a loďku z tmavého dubu s pádly. Nechybí ani tři druhy žab (zelená, šedá a hnědá) a sliz, který na žáby speciálně reaguje, jak hráči dobře vědí. Součástí této všestranné stavebnice Lego Minecraft je hrdina ze světa Minecraft, zombie a utopenec s trojzubcem pro hodiny zábavného hraní.

  • Dům měří přes 11 cm na výšku, 22 cm na šířku a 17 cm do hloubky

  • Počet dílků: 400

Darujte fandům staveb, zvířat a postav ze hry Minecraft od 8 let kreativní dobrodružnou stavebnici. Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známé moby, lokace a předměty.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38,2 x 26,2 x 5,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 400
Věk: Od 8 let
Načítám