LEGO Minecraft 21247 - Domeček axolotlů

Hráči Minecraftu se vydají na akční dobrodružství pod vodou s jedním z nejroztomilejších stvoření této hry – axolotlem. 
EAN: 5702017415826
Kód 1: 2221247
Kód 2: 21247LEG
559 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Hráči Minecraftu se vydají na akční dobrodružství pod vodou s jedním z nejroztomilejších stvoření této hry – axolotlem. Lego Minecraft Domeček axolotlů přivádí kreativní stavění a akční hraní plné představivosti ze hry Minecraft do skutečného světa, a to pro hráče od 7 let.

Dobrodružství s roztomilými axolotly z Minecraftu! Děti pomocí svých minecraftových dovedností postaví obří a pestrý dům ve tvaru oblíbeného axolotla. Poté se přidají k podvodnímu průzkumníkovi a zažijí nekonečná dobrodružství s delfínem, který umí hledat poklady, čtverzubcem, 2 dospělými axolotly, axolotlem v kyblíku a skrytou truhlou s pokladem. Zvedací střecha modelu umožňuje snadný přístup k vybavenému interiéru včetně tavicí pece a houbičky na utírání uniklé vody. Ale při útoku podvodní zombie musí hráči popadnout meč a přidat se k axolotlům při obraně jejich mořské základny.

  • Stavebnice měří přes 10 cm na výšku, 17 cm na šířku a 14 cm do hloubky a lze ji kombinovat s ostatními stavebnicemi (prodávají se samostatně) z řady Lego Minecraft

  • Počet dílků: 242

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známe moby, lokace a předměty.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 242
Věk: Od 7 let
Načítám