LEGO Minecraft 21248 - Dýňová farma

Se stavebnicí Lego Minecraft Dýňová farma se můžou hráči Minecraftu zaměřit na dýně. Tato všestranná sada obsahuje jednu z nejoblíbenějších postav hry a otravnou čarodějnici a inspiruje k nekonečnému akčnímu dobrodružství na dýňovém poli.
EAN: 5702017415833
Kód 1: 2221248
Kód 2: 21248LEG
775 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Minecraft Dýňová farma se můžou hráči Minecraftu zaměřit na dýně. Tato všestranná sada obsahuje jednu z nejoblíbenějších postav hry a otravnou čarodějnici a inspiruje k nekonečnému akčnímu dobrodružství na dýňovém poli pro děti od 8 let. Tvořivá stavebnice Minecraft s dýněmi Tuto stavebnici z proslulého prostředí bažin lze přestavět různými způsoby a obsahuje hlavní postavu Stevea na dýňové farmě obklopující domek ve tvaru dýně. Dům má vybavený interiér včetně postele, řemeslného stolu, pece a lampy ve tvaru žáby. Venku je dýňové pole, které Steve opečovává motykou. Příležitosti ke hře se však proměňují v bitvu, a to když se objeví čarodějnice, která po Steveovi hází lektvary a on se brání svým lukem. Stavebnice obsahuje také žábu, loďku, spíž s vajíčkem a cukrem, takže si děti mohou upéct dýňový koláč! 

  • Stavebnice měří přes 11 cm na výšku, 27 cm na šířku a 14 cm do hloubky a lze ji kombinovat s ostatními stavebnicemi (prodávají se samostatně) z řady Lego Minecraft

  • Počet dílků: 257

Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou hru a postavit si z kostek Lego známé moby, lokace a předměty.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 257
Věk: Od 8 let
Načítám