LEGO Minecraft 21251 - Steve a výprava do pouště

Tato stavebnice Lego Minecraft pro malé stavitele od 6 let je zcela první sada s biomem pouště ze světa Minecraftu.
EAN: 5702017583273
Kód 1: 2221251
Kód 2: 21251LEG
199 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tato stavebnice Lego Minecraft pro malé stavitele od 6 let je zcela první sada s biomem pouště ze světa Minecraftu. Steve a výprava do pouště děti inspiruje k postavení domku v nehostinném prostředí, který poté musí ubránit před létajícím Přízrakem. V této přestavitelné herní stavebnici pro děti od 6 let najdete 3 figurky Lego Minecraft, včetně Stevea, a domek v poušti. Součástí sady jsou také proslulé prvky ze hry Minecraft, jako je pracovní stůl, táborák a řada dílků pro sestavení pouště. Jedná se o skvělý dárek pro fanoušky Minecraftu, který přímo vyzývá k tvořivým dobrodružstvím a akčním bitvám, když základnu napadne létající Přízrak s pohyblivými křídly. Zcela poprvé se ve stavebnici Lego Minecraft objevuje mládě velblouda a nechybí ani nová verze Steveovy tváře.

  • Model měří přes 5 cm na výšku, 8 cm na šířku a 8 cm do hloubky

  • Počet dílků: 75

Sadu lze kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego Minecraft (prodávají se samostatně) a představuje skvělý dárek pro děti i milovníky videoher. 

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavě. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 12,2 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 75
Věk: Od 6 let
Načítám