LEGO Duplo 10991 - Hřiště snů

Zažijte venkovní hraní uvnitř s touto zábavnou a všestrannou stavebnicí Lego Duplo Město Hřiště snů.
EAN: 5702017417073
Kód 1: 2210991
Kód 2: 10991LEG
1 129 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Zažijte venkovní hraní uvnitř s touto zábavnou a všestrannou stavebnicí Lego Duplo Město Hřiště snů. Malé děti od 2 let si postaví parádní hřiště a poté si užijí spoustu zábavy při učení, hraní a poznávání nových kamarádů. Malé děti se seznámí s písmenky a čísly při prolézání velrybí konstrukce. Seznámí se také s rozmanitými kamarády, jako je skejťák a roztomilý vodicí pes! Tato hračka se spoustou funkcí obsahuje 5 figurek včetně skejťáka a vodicího psa, se kterými se děti mohou spřátelit při přehrávání situací z moderního života. Děti vylezou na raketu, zatočí se na kolotoči u velrybího ocasu a poté sjedou po skluzavce a hurá na houpačku. Nebo si můžou najít parťáka nebo parťačku na převažující houpačku.

Při prozkoumávání moderního vybavení na hraní se malé děti naučí písmenka a čísla a rozvinou své motorické schopnosti i sebevyjádření.

  • Konstrukce velryby se skluzavkou měří přes 16 cm na výšku, 34 cm na šířku a 17 cm do hloubky

  • Houpačka měří přes 16 cm na výšku, 14 cm na šířku

  • Počet dílků: 75

Vzdělávací hračka v podobě hřiště je plná moderního vybavení a je to kreativní narozeninový dárek. Při hraní s těmito figurkami budou děti zábavnou formou rozvíjet sociální dovednosti, které využijí ve skutečném životě. Stavebnicová sada Lego Město pomáhá malým dětem prozkoumat svět, který vidí kolem sebe, a přehrávat si skutečné životní situace. Stejně jako všechny hračky Lego Duplo  nabízí i tato stavebnice různé příležitosti k učení. Pestrobarevné kostky, které se snadno drží, a zábavné pohyblivé prvky stimulují dětské smysly a pomáhajírozvíjet jemné motorické schopnosti.

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Stavebnice Lego Duplo byly odborně navrženy tak, aby při kreativním hraní rozvíjely odolnost, sebedůvěru a představivost.

Hračky Lego Duplo splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo jsou testovány maximálním možným způsobem, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 54 x 28 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 75
Věk: Od 2 let
Načítám