LEGO Duplo 10993 - Dům na stromě 3v1

Malí dobrodruhové od 3 let objeví spoustu možností, jak se pobavit při prozkoumávání stavebnice Dům na stromě 3v1 od Lego Duplo.
EAN: 5702017417714
Kód 1: 2210993
Kód 2: 10993LEG
1 915 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Malí dobrodruhové od 3 let objeví spoustu možností, jak se pobavit při prozkoumávání stavebnice Dům na stromě 3v1 od Lego Duplo. Tento stavebnicový set je plný funkcí a díky možnosti přestavení do tří podob inspiruje ke kreativnímu stavění. Učení hrou podněcuje představivost Děti nejprve postaví dechberoucí dobrodružný prostor na hraní se 3 patry, extra dlouhou skluzavkou a vratkým mostem. Pokud se začnou stahovat dešťové mraky, model lze přeskládat na útulný dům na stromě. Třetí model se skládá ze 2 domů na stromě, z nichž každý má vlastní skluzavku, a zahrádky, kde děti mohou sbírat ovoce a nosit je domů pomocí roztomilé kladky. I nejmenší se učí hrou Součástí této sady je pestrá řada postav včetně figurky babičky, 4 dětí a kočky a veverky. 

Vyplňte hraní zábavným objevováním a představte nejmenším dětem tuto propracovanou stavebnici domu na stromě. Děti překonají vratký lanový most a sklouznou se dlouhou skluzavkou přímo na zahradu. Mohou pomoct se sbíráním ovoce a zeleniny a přinést je babičce v domě na stromě. Když začne pršet, figurky se mohou skrýt pod deštníkem nebo se vrátit do útulného domku na stromě a dát si teplé kakao.

  • Hlavní model je 43 cm vysoký, 54 cm široký a 22 cm hluboký

  • Počet dílků: 126

Rodiče si tak mohou hrát se svými nejmenšími a rozvíjet jejich sociální dovednosti a společné hraní. Celá řada kreativních doplňků malým stavitelům pomůže prozkoumávat sebevyjádření a inspiruje je k vymýšlení bezpočtu nápaditých příběhů. 

Digitální verze návodu na stavění pro tuto sadu je k dispozici v aplikaci Lego Builder. Všechny vývojové hračky Lego Duplojsou odborně navrženy tak, aby zapojily předškoláky do aktivní hry a podpořily rozvoj jejich sociálních, motorických a kreativních dovedností.

Od roku 1969 splňují stavebnice Lego Duplo přísné průmyslové standardy kvality, takže kostičky mohou děti  snadno uchopit, umístit a rozebrat. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné normy bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 12 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 126
Věk: Od 3 let
Načítám