LEGO Duplo 10988 - Cesta autobusem

Malé děti se stavebnicí Lego Duplo Město Cesta autobusem zažijí dobrodružství všedního dne.
EAN: 5702017416243
Kód 1: 2210988
Kód 2: 10988LEG
399 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Malé děti se stavebnicí Lego Duplo Město Cesta autobusem zažijí dobrodružství všedního dne. Tato barevná stavebnice s hračkou pro batolata umožňuje dětem od 2 let představit si cestu do školky s nejlepšími kamarády. Děti trpělivě čekají na autobus na lavičce u zastávky a zjišťují, jaké dobroty mají v krabičkách s obědem. Sady Lego Duplo obsahují rozmanité postavičky, aby si malé děti mohly hrát na poznávání nových kamarádů. Při otevírání střechy školního autobusu a usazování figurek budou děti rozvíjet jemné motorické schopnosti. Když autobus přijede, figurky budou stát za plotem, aby se děti učili, jak se chovat v dopravních situacích. Tato hračka pro malé děti obsahuje dvě figurky dětí a řidiče, autobus s odnímatelnou střechou, lavičku, dopravní značku, hodinovou věž a sestavitelnou květinu. Postavičky se postaví do řady na autobusové zastávce a hlídají hodiny, nastoupí do autobusu, otevřou krabičky s obědem, aby zjistily, co je uvnitř, zatímco jedou do školky. Děti nacvičují trpělivost při čekání na autobus, hrají si na seznamování se s novými kamarády a rozvíjejí motorické dovednosti při odstraňování střechy autobusu a usazování figurek.

  • Tento autobus Lego Duplo měří 7 cm na výšku, 14 cm na délku a 10 cm na šířku

  • Počet dílků:16

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Všechny stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby přinášely zábavné příběhy, pestré barvy a rozmanité postavy a pomáhají rodičům a dětem užívat si společné chvíle při hraní.

Dílky Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Tuto herní stavebnici Lego Duplo s tematikou školky jsme intenzivně otestovali, abychom zajistili, že vyhovuje přísným bezpečnostním nor­mám. 

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 16
Věk: Od 2 let
Načítám