LEGO Duplo 10994 - Rodinný dům 3v1

Se stavebnicí Lego Duplo Město Rodinný dům 3v1 děti vstoupí do světa učení plného autentických detailů.
EAN: 5702017417776
Kód 1: 2210994
Kód 2: 10994LEG
3 045 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego Duplo Město Rodinný dům 3v1 děti vstoupí do světa učení plného autentických detailů. Malí stavitelé od 2 let si s rodiči mohou přehrávat kouzelné rodinné chvilky. Nechybí 7 figurek, se kterými rodiče mohou děti učit sociálním dovednostem, zatímco děti se mohou tvůrčím způsobem vyjádřit. Součástí stavebnice je 7 figurek, včetně maminky a tatínka, 3 dětí a psa a kočky, které přináší rozmanité herní možnosti. Malé děti si mohou hrát na rodinný život, od přípravy na spánek až po vaření zdravého jídla v kuchyni, pěstování zeleniny nebo nabíjení auta s technologií Push & Go v garáži. Stavebnice domečku podněcuje rozvoj dětí. Ty se mohou s figurkami připravit na spánek – vyčistit si zuby, lehnout si do patrové postele a vyprávět pohádku na dobrou noc. Můžou si v ní užívat útulnou atmosféru, kterou vytváří světelná kostka v lampě v podobě hvězdy, kterou děti mohou zapínat a vypínat, když se v domečku jde spát (3 baterie LR44 jsou součástí balení). Dozví se o zdravém stravování v kuchyni nebo při sbírání rajčat a mrkve na zahrádce. V garáži najdou sestavitelný elektromobil s technologií Push & Go, který se „nabíjí“ solárními panely a přináší do hry akční prvek.

Dům lze postavit hned třemi různými způsoby a užívat si hraní, které neomrzí. Děti mohou postavit velký 3patrový dům, vysokou budovu nebo 2 menší obydlí spojená zahradou.

  • Hlavní model měří přes 36 cm na výšku, 35 cm na šířku a 21 cm do hloubky

  • Auto s pohonem Push & Go má přes 8 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet dílků: 218

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi tištěného návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Stavebnice Lego Duplo jsou odborně navrhovány tak, aby podporovaly rozvíjení sociálních dovedností a vývoje s pomocí nápaditých prvků a pestrobarevných kostek dělaných na míru dětem.

Stavebnice Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo ze stavebnic pro děti splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 58 x 48 x 12 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 218
Věk: Od 3 let
Načítám