LEGO Ninjago 71791 - Zaneovo dračí Spinjitzu závodní auto

Fanoušci nindžů od 7 let si přímo zamilují možnost znovu prožívat scény z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání a používat zcela novou otáčecí funkci Zaneova dračího Spinjitzu závodního auta.
EAN: 5702017413068
Kód 1: 2271791
Kód 2: 71791LEG
699 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Fanoušci nindžů od 7 let si přímo zamilují možnost znovu prožívat scény z televizního seriálu Ninjago Dračí povstání a používat zcela novou otáčecí funkci Zaneova dračího Spinjitzu závodního auta. Po zmáčknutí zadního spoileru se zadní kola zvednou a aktivují se dílky dračí síly, aby nindža mohl dopadnout zlé lovce draků. Auto má zcela novou rotační funkci a po zmáčknutí zadního spoileru se auto roztočí na dílcích dračí síly.  Lovci draků se během bitev mohou vznášet v oblacích na svých vznášedlech. Čtyři minifigurky umožní přehrávání poutavých bitev. Součástí této nindžovské stavebnice s autem jsou čtyři minifigurky: nindža bojovníci Zane a Cole s 2 katanami, velitelcísařské stráže, císařský lovec a navíc císařský droid. Velitel císařské stráže má císařský meč, císařský lovec má elektrickou hůl a oba cestují pomocí parádních vznášedel. .Nechybí ani dva modré dílky dračí síly – další čtyři dílky dračí díly v odlišných barvách se ukrývají i v dalších sadách NINJAGO.

Omrkněte také stavebnici Sora a její transformační motorobot (71792), Chrám dračích energetických jader (71795) a další z řady Lego Ninjago.

  • Auto Lego Ninjago měří přes 6 cm na výšku, 20 cm na délku a 12 cm do šířky a je dostatečně kompaktní, takže si ho děti mohou vzít kamkoliv s sebou

  • Počet dílků: 307

Proveďte děti na jejich příštím stavitelském dobrodružství intuitivní aplikací s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracují.

Kostky Lego už více než šest desetiletí vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat .Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 8 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků: 307
Věk: Od 7 let
Načítám