LEGO Ninjago 71809 - Egalt – Pán draků

Děti od 8 let si se stavebnicí Lego NINJAGO Egalt – Pán draků připomenou strhující dobrodružství z 2. řady televizního seriálu Ninjago Dračí povstání.
EAN: 5702017584539
Kód 1: 2271809
Kód 2: 71809LEG
1 479 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 8 let si se stavebnicí Lego NINJAGO Egalt – Pán draků připomenou strhující dobrodružství z 2. řady televizního seriálu Ninjago Dračí povstání. Jedná se o vůbec první stavebnici s Pánem draků v řadě NINJAGO a má pohyblivé nohy, ocas a fóliová křídla, vlastní meč a na zádech držák na katanu. Součástí této dobrodružné hračky je 5 minifigurek, se kterými se děti pustí do přehrávání nindžovských bitev – nindža válečníci Lloyd, Sora a Nya ozbrojení meči a zlá dvojka lord Ras s kladivem a Cinder s mečem. Nechybí ani malý strom z kostek, ve kterém najdete palici roztříštění a gong roztříštění, o které tyto postavy ze světa NINJAGO bojují.

  • Model draka měří přes 17 cm na výšku, 46 cm na délku a 36 cm na šířku

  • Počet dílků: 532

V dalších fantastických stavebnicích z řady Lego NINJAGO najdete robotické obleky, vozidla a chrámy a děti si s nimi užijí hodiny hraní na dobrodružství. Všechny stavebnice můžete sestavit s pomocí aplikace Lego Builder, která vám a vašemu dítěti ukáže snadnou a intuitivní cestu stavitelským dobrodružstvím.

Už od roku 1958 přizpůsobují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňujé globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38,2 x 26,2 x 5,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 532
Věk: Od 8 let
Načítám