LEGO ANIMAL CROSSIN 77048 - Kapp'n a plavba na ostrov

Inspirujte děti od 6 let přizpůsobitelnou stavebnicí Lego Animal Crossing Kapp'n a plavba na ostrov.
EAN: 5702017592343
Kód 1: 2277048
Kód 2: 77048LEG
605 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti od 6 let přizpůsobitelnou stavebnicí Lego Animal Crossing Kapp'n a plavba na ostrov. Malí stavitelé si poskládají opuštěný ostrov, který dobře znají ze své oblíbené videoherní série, a užijí si hodiny zábavy při přestavování. Děti se na loďce želvy Kapp'na vydají na dobrodružnou plavbu na opuštěný ostrov inspirovaný světem videoherní série Animal Crossing, kde se setkají s veverkou Marshalem. Prozkoumají místo plné aktivit, posbírají bambus, který dobře znají ze hry, vykopou mince Bells a pomocí rybářského prutu uloví ryby, jež poté prodají. Až toto dobrodružství skončí, děti popustí uzdu své představivosti a změní rozmístění podložek na stavění. Každý prvek lze přesunout a děti si užijí spousta zábavy při vytváření zcela nových ostrovů!

  • Stavebnice opuštěného ostrova ze světa Animal Crossing ve standardní konfiguraci měří přes 9 cm na výšku, 28 cm na šířku a 17 cm do hloubky

  • Počet dílků: 233

Otevřete dětem bránu do tvořivého světa videoherní série Animal Crossing. Tato modulární stavebnice představuje skvělý narozeninový dárek a lze ji kombinovat s dalšími sadami Lego Animal Crossing pro nekonečné herní možnosti. Se stavebnicemi Lego Animal Crossing se děti vydají do světa tvoření, postaví si známé scény a vymyslí vlastní příběhy. Děti zkombinují stavebnici s dalšími sadami Lego Animal Crossing (prodávají se samostatně) a rozšíří svou komunitu postaviček z kostek na ostrově.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 35,4 x 19,1 x 5,9 cm

 

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 233
Věk: Od 6 let
Načítám