LEGO ANIMAL CROSSIN 77046 - Julian a oslava narozenin

Tvořivé děti od 6 let si se stavebnicí Lego Animal Crossing Julianova oslava narozenin užijí hodiny vyprávění příběhů plné možností.
EAN: 5702017591452
Kód 1: 2277046
Kód 2: 77046LEG
299 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tvořivé děti od 6 let si se stavebnicí Lego Animal Crossing Julianova oslava narozenin užijí hodiny vyprávění příběhů plné možností. Součástí této přizpůsobitelné hračky je řada roztomilých doplňků, které malí stavitelé dobře znají z videohry a zaručeně přinesou neomezenou porci zábavného hraní. Děti uspořádají narozeninovou oslavu koníkovi Julianovi, kterého dobře znají z řady videoher. Darují mu mikrofon a minci Bell a podělí se o cupcaky, zatímco Julian sfoukne svíčku na svém narozeninovém dortu. Až párty skončí, děti přeuspořádají scénu, přesunou podložky na stavění a přesunou balónky, dekorace a doplňky. Otevřete dětem bránu do zábavného světa videoherní série Animal Crossing.

  • Stavebnice ve standardní konfiguraci měří přes 9 cm na výšku, 17 cm na šířku a 10 cm do hloubky

  • Počet dílků: 170

Tato modulární stavebnice představuje skvělý narozeninový dárek pro fanoušky Juliana a lze ji kombinovat s dalšími kreativními sadami z řady Lego Animal Crossing pro nekonečné herní možnosti. Kreativní přizpůsobitelná stavebnice představuje skvělý dárek pro malé fanoušky této řady videoher. Zkombinujte stavebnici s dalšími sadami Lego Animal Crossing (prodávají se samostatně) a rozšiřte komunitu postaviček z kostek. Se stavebnicemi Lego Animal Crossing děti procvičí své vypravěčské dovednosti a rozvinou hru libovolným způsobem. 

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 26,2 x 14,1 x 4,8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 170
Věk: Od 6 let
Načítám