LEGO Harry Potter 76430 - Sovinec na Bradavickém hradě

Připomeňte si scénu v Sovinci na Bradavickém hradě, ve které Harry Potter pozve Cho Changovou na vánoční ples, a vydejte se s touto fantasy stavebnicí pro děti na další kouzelná dobrodružství.
EAN: 5702017583129
Kód 1: 2276430
Kód 2: 76430LEG
939 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Připomeňte si scénu v Sovinci na Bradavickém hradě, ve které Harry Potter pozve Cho Changovou na vánoční ples, a vydejte se s touto fantasy stavebnicí pro děti na další kouzelná dobrodružství. Součástí stavebnice pro kreativní hraní je propracovaný model věže sovince, ve které jsou umístěny sovy z bradavické školy. Nechybí okenní římsy, na kterých se sovy usadí, socha sovy, 1 ze 14 sběratelských bradavických portrétů a doplňky pro péči o sovy. Nechybí 3 minifigurky Lego Harry Potter a 5 figurek sov pro zábavné hraní rolí.

  • Model bradavického sovince měří přes 36 cm na výšku, 12 cm na šířku a 10 cm do hloubky

  • Počet dílků: 364

Hledáte ten nejlepší narozeninový dárek s tematikou Harryho Pottera pro děti od 8 let? Tato stavebnice z kouzelnického světa je to pravé. Inspiruje stavitele k nezávislému hraní – stavět a hrát si s ní můžete nejen sólo, ale také ve skupině. Tato stavebnice je první z připravované řady modulárních stavebnic Lego Harry Potter (prodávají se samostatně), jejichž spojením vytvoříte ten největší Bradavický hrad z kostek Lego vůbec.

Proveďte děti na jejich příštím stavitelském dobrodružství s pomocí intuitivní aplikace s návodem Lego Builder. Umožní jim ukládat si stavebnice, sledovat postup a přibližovat a otáčet modely ve 3D, zatímco na nich pracují.

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, díky čemuž je lze vždy snadno spojit a pevně drží. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 22,2 x 26,2 x 6,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 364
Věk: Od 8 let
Načítám