LEGO Harry Potter 76428 - Hagridova bouda: Neočekávaná návštěva

Připomeňte si scénu, ve které Harry Potter se svými přáteli nečekaně navštívil Hagridovu boudu, a vydejte se i na další dobrodružství v kouzelnickém světě s touto fantastickou stavebnicí Lego Harry Potter pro děti.
EAN: 5702017583105
Kód 1: 2276428
Kód 2: 76428LEG
1 575 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Připomeňte si scénu, ve které Harry Potter se svými přáteli nečekaně navštívil Hagridovu boudu, a vydejte se i na další dobrodružství v kouzelnickém světě s touto fantastickou stavebnicí Lego Harry Potter pro děti. Součástí je sestavitelný otevírací model Hagridovy boudy s odnímatelnou střechou s propracovaným interiérem – nechybí Hagridovo rozkládací křeslo, dračí vejce, 2 ze 14 sběratelských bradavických portrétů a spousta dalšího. Postavte si také boudu pro Hagridova psa Tesáka pro ještě více herních možností. Součástí této stavebnice slavného místa ze světa Harryho Pottera je také 5 minifigurek Lego – Harry Potter, Hermiona Grangerová, Ron Weasley, Draco Malfoy a Rubeus Hagrid – a také figurka Norberta a Tesáka.

  • Model Hagridovy boudy měří přes 17 cm na výšku, 19 cm na šířku a 15 cm do hloubky

  • Počet dílků: 896

Hledáte ten nejlepší narozeninový dárek s tematikou Harryho Pottera pro děti od 8 let? Tato stavebnice z kouzelnického světa je to pravé. Inspiruje stavitele k nezávislému hraní a stavět a hrát si s ní můžete nejen sólo, ale také ve skupině.

Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde si stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice Lego. Se stavebnicemi Lego Harry Potter si mladí kouzelníci, čarodějky i mudlové připomenou své oblíbené scény, vymyslí vlastní dobrodružství a vystaví nádherné modely. 

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, díky čemuž je lze vždy snadno spojit a pevně drží. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38,2 x 26,2 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 896
Věk: Od 8 let
Načítám