LEGO Harry Potter 76425 - Hedvika na Zobí ulici 4

Potěšte malé fanoušky příběhů z kouzelnického světa Harryho Pottera fantasy stavebnicí pro děti Hedvika na Zobí ulici 4.
EAN: 5702017583082
Kód 1: 2276425
Kód 2: 76425LEG
379 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte malé fanoušky příběhů z kouzelnického světa Harryho Pottera fantasy stavebnicí pro děti Hedvika na Zobí ulici 4. Figurka Harryho sovice sněžní má pohyblivou hlavu, křídla a ocas a může se posadit na ceduli s nápisem „Privet Drive“ (Zobí ulice). Součástí stavebnice je také kufr s různými předměty, které patří Harrymu Potterovi a podněcují kreativní hraní.

  • Figurka Hedviky měří přes 10 cm na výšku

  • Počet dílků: 337

Tato stavebnice představuje perfektní dárek k narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti pro fanoušky Harryho Pottera od 7 let. Zkombinujte ji s dalšími stavebnicemi Lego Harry Potter (prodávají se samostatně) a dopřejte svým ratolestem nekonečné herní možnosti.

Zkombinujte tuto soví stavebnici Lego s dalšími modely z řady Lego Harry Potter (prodávají se samostatně) pro ještě více herních možností. Stavebnice Lego Harry Potter umožní všem mladým kouzelníkům, čarodějkám i mudlům přehrávat si slavné scény, vymýšlet vlastní příběhy a vystavovat nádherné modely.

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, díky čemuž je lze vždy snadno spojit a pevně drží. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 14,1 x 7,2 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 337
Věk: Od 7 let
Načítám