LEGO Ninjago 71804 - Arinův bojový robot

Se stavebnicí Arinův bojový robot si děti od 4 let procvičí skládání kostek a připojí se k hrdinům ve snaze zachránit jejich dračí přátele.
EAN: 5702017565545
Kód 1: 2271804
Kód 2: 71804LEG
295 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Arinův bojový robot si děti od 4 let procvičí skládání kostek a připojí se k hrdinům ve snaze zachránit jejich dračí přátele. Součástí této akční stavebnice je úchvatný robot, se kterým si děti připomenou strhující dobrodružství z 2. řady televizního seriálu Ninjago Dračí povstání. Součástí této stavebnice Lego jsou 2 minifigurky: Arin s katanou a válečník s vlčí maskou s mečem. Arin se vejde do pohyblivého robota s velkým mečem a otáčející se čepelí a válečník s vlčí maskou dokáže létat na kluzáku s pohyblivými křídly, vystřelovačem disků a 2 oštěpy. Nechybí ani křišťálová jeskyně z kostek, ve které najdete palici roztříštění a stojan na zbraně se 2 zlatými katanami.

  • Robotický oblek měří přes 10 cm na výšku

  • Počet dílků: 104

Tato stavebnice s nindži byla navržena pro děti od 4 let, které se teprve seznamují s kostkami Lego. Nechybí začátečnická kostka, jež představuje částečně sestavenou základnu, a děti se tak mohou bez zaváhání pustit do stavění. 

Už od roku 1958 přizpůsobují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňujé globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 20,5 x 19,1 x 4,6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 104
Věk: Od 4 let
Načítám