LEGO Disney 43233 - Bella a pohádkový kočár s koníkem

Děti od 5 let si zamilují stavebnici Lego Disney Princess Bella a pohádkový kočár s koníkem.
EAN: 5702017583440
Kód 1: 2243233
Kód 2: 43233LEG
325 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 5 let si zamilují stavebnici Lego Disney Princess Bella a pohádkový kočár s koníkem. Součástí je kočár se sedátkem. Vzadu je místo pro 2 knihy, zavěsitelnou lucernu a další doplňky, které inspirují ke hraní. Nechybí ani minipanenka Lego Disney Belly a figurka Lego Disney Philippa, se kterou se malí stavitelé pustí do přehrávání příběhů, a 2 sběratelské prsteny s vyměnitelnými ozdobami.

  •  Sestavitelný kočár, který měří přes 7 cm na výšku, 14 cm na délku a 4 cm na šířku

  • Počet dílků: 62

Tato stavebnice pomáhá rozvíjet sebevědomí dětí kreativním vyprávěním a podněcuje hraní rolí a lásku ke kouzelným příběhům o princeznách. Je ideální na každodenní hraní a lze ji kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady LEGO | Disney (prodávají se samostatně) pro ještě větší porci zábavy. Vychutnejte si snadné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní mohou děti přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat svůj postup. Fanoušci princezen mohou stavebnice kombinovat s dalšími sadami z řady Lego Disney (prodávají se samostatně) a rozšířit svůj pohádkový svět. 

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14,1 x 12,2 x 6,1 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Počet dílků stavebnice: 62
Věk: Od 5 let
Načítám