LEGO Classic 11036 - Tvořivá vozidla

Malí nadšenci do aut od 5 let si přímo zamilují stavebnici Lego Classic Tvořivá vozidla.
EAN: 5702017583020
Kód 1: 2211036
Kód 2: 11036LEG
1 169 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Malí nadšenci do aut od 5 let si přímo zamilují stavebnici Lego Classic Tvořivá vozidla. Z této inspirativní sady pestrobarevných dílků a kostek lze postavit řadu vozidel a v balení najdete také jednoduché návody na sestavení neomezeně přestavitelných vozů. S touto stavebnicí s 900 kostkami, speciálními dílky, 52 koly a jednoduchými návody se děti mohou vrhnout do stavění modelu policejního auta, zmrzlinářského vozu, čtyřkolky, čelního nakladače, nákladního auta, kombi osobního auta, terénního vozu a limuzíny. Malí stavitelé mohou upravovat modely podle vlastních stylů, přidávat parádní detaily nebo barevné ozdoby a vytvářet zcela nová vozidla. Součástí je 10 inspirativních tipů na stavění.

  • Model limuzíny měří přes 9 cm na délku, ale malí stavitelé mohou vozidla zvětšovat i zmenšovat dle libosti

  • Počet dílků: 900

Součástí je i srozumitelný obrázkový návod na stavění, díky němuž půjde stavění od ruky, a pro ještě více herních možností můžete sadu kombinovat se stavebnicemi 11034, 11035 a 11037 (prodávají se samostatně). Řada Lego Classic otevírá malým stavitelům bránu do světa ničím neomezeného hraní a kreativního sebevyjádření. 

Děti najdou návody také v aplikaci Lego Builder, kde lze přibližovat a otáčet modely a sledovat postup. Hračky Lego Classic přináší spoustu nápadů a inspirace a umožňují rodičům sdílet stavitelskou zábavu a vývojové milníky s jejich dětmi.

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojí. Lego Classic kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38,2 x 26,2 x 9,4 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 900
Věk: Od 5 let
Načítám