LEGO Classic 11029 - Kreativní party box

Svolejte rodinu a kamarády a užijte si zábavné tvůrčí aktivity se stavebnicí Lego Classic Kreativní party box. S touto barevnou kolekcí kostek pro děti od 5 let si vždy užijete skvělý společný herní zážitek.
EAN: 5702017415130
Kód 1: 2211029
Kód 2: 11029LEG
1 069 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Svolejte rodinu a kamarády a užijte si zábavné tvůrčí aktivity se stavebnicí Lego Classic Kreativní party box. S touto barevnou kolekcí kostek pro děti od 5 let si vždy užijete skvělý společný herní zážitek. Stavějte společně z 900 dílků a užijte si spoustu legrace. Sdílejte kreativní zábavu s touto barevnou kolekcí kostek. Dílky jsou dodávány v 6 sáčcích, přičemž každý obsahuje kostky a srozumitelné návody k vytvoření dvou  jednoduchých modelů. Ty zahrnují medvídka, klauna, jednorožce,pinatu, duhu, dort, popcorn, balónky a malé dárečky.

Jedná se o skvělou skupinovou aktivitu na jakoukoli oslavu – a není nutné se stavěním přestávat, jakmile návštěva odejde! Digitální verze návodu na stavění z této stavebnice je také k dispozici v aplikaci Lego Builder.

  • Počet kostek: 900

Stavebnice z řady Lego Classic vhodné od 5 let přinášejí inspiraci pro děti a dospělým nabízejí perfektní příležitost, jak sdílet vzácné vývojové milníky a zábavu při stavění se svými ratolestmi. 

 Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojí. Lego Classic kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 900
Věk: Od 5 let
Načítám