LEGO Classic 11034 - Tvořiví mazlíčci

Stavebnice Lego Classic Tvořiví mazlíčci potěší malé milovníky zvířat od 5 let, kteří se s ní s radostí ponoří do skládání.
EAN: 5702017582511
Kód 1: 2211034
Kód 2: 11034LEG
689 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Stavebnice Lego Classic Tvořiví mazlíčci potěší malé milovníky zvířat od 5 let, kteří se s ní s radostí ponoří do skládání. Součástí je spousta různorodých kostek a jednoduchý návod na stavění modelů zvířat rozmanitých barev. Stavebnice představuje skvělý způsob, jak děti seznámit s tvůrčím stavěním. Součástí stavebnice je 450 kostek Lego, včetně speciálních dílků s očima a ústy a podrobným návodem na stavění. Děti si postaví model psa s kostí, kočku na škrabadle, křečka s jablkem, králíka s mrkví a ptáka na bidýlku. Díky návrhům s alternativními barvami, tvary a funkcemi si děti vyzkouší přestavět mazlíčky do zcela nových podob. Sada pomáhá rozvíjet kreativní dovednosti malých stavitelů, kteří si zkusí poskládat vlastní nápady. Součástí je návod s 10 tipy na stavění, které podnítí kreativní tvoření podle vlastní fantazie.

  • Po sestavení měří model psa přes 5 cm na výšku a model kočky na škrabadle měří přes 7 cm na výšku

  • Počet dílků: 450

Součástí je i srozumitelný obrázkový návod na stavění, díky němuž půjde stavění od ruky. Pro ještě více herních možností můžete sadu kombinovat se stavebnicemi 11035, 11036 a 11037 (prodávají se samostatně). Řada Lego Classic otevírá malým stavitelům bránu do světa ničím neomezeného hraní a kreativního sebevyjádření.

Hračky Lego Classic přináší spoustu nápadů a inspirace a umožňují rodičům sdílet stavitelskou zábavu a vývojové milníky s jejich dětmi.

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že budou konzistentní, kompatibilní a snadno se spojí. Lego Classic kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28,2 x 26,2 x 5,9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 450
Věk: Od 5 let
Načítám