LEGO Harry Potter 76414 - Expecto Patronum

Stavte a přestavujte ochranu před mozkomory – výstavní stavebnice Lego Harry Potter Expecto Patronum 2v1 pro stavitele od 14 let. 
EAN: 5702017413181
Kód 1: 2276414
Kód 2: 76414LEG
1 485 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavte a přestavujte ochranu před mozkomory – výstavní stavebnice Lego Harry Potter Expecto Patronum 2v1 pro stavitele od 14 let. Stavebnice obsahuje kostky pro sestavení patrona Harryho Pottera nebo vlčího patrona profesora Remuse Lupina. Oba modely jsou sestaveny z průsvitných, světle modrých dílků pro kouzelný efekt, a mají polohovatelné nohy a zabudovaný podstavec na vystavení s ozdobnými prvky a místem pro minifigurku. Inspirativní stavebnice pro fanoušky Harryho Pottera obsahuje minifigurku Remuse Lupina a Harryho Pottera s hůlkami s novými speciálními dílky Lego dostupnými od června 2023, které představují efekt vyslání kouzla. K hůlkám můžete navíc připojit dílky Lego představující vyslané kouzlo. 

Patron v podobě jelena – součástí jsou polohovací nohy, průsvitné světle modré dílky pro přízračný efekt a zabudovaný podstavec na vystavení s ozdobnými prvky a místem pro minifigurku Harryho Pottera. Přestavte jej do patrona v podobě vlka. Ze stejných kostek sestavte polohovatelného patrona v podobě vlka a podstavec na vystavení s minifigurkou Remuse Lupina.

  • Sestavitelný patron v podobě jelena měří přes 29 cm na výšku, 22 cm na délku a 11 cm na šířku

  • Počet dílků: 754

Aplikace Lego Builder vás a vaše dítě provede stavitelským dobrodružstvím a nabídne vám nástroje k přibližování a otáčení 3D modelů, ukládání stavebnic a sledování postupu. Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde můžete přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. Stavebnice Lego Harry Potter umožní všem mladým kouzelníkům, čarodějkám i mudlům přehrávat si ikonické scény, vymýšlet vlastní dobrodružství a vystavovat nádherné modely.

Kostky Lego splňují nejpřísnější oborové standardy kvality, díky čemuž jsou kompatibilní a umožňují snadné a pevné spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 754
Věk: Od 14 let
Načítám