LEGO Harry Potter 76415 - Bitva o Bradavice

Postavte si stavebnici Lego Harry Potter Bitva o Bradavice pro děti od 9 let a znovu prožijte slavnou scénu z filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 2.
EAN: 5702017413198
Kód 1: 2276415
Kód 2: 76415LEG
1 809 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Postavte si stavebnici Lego Harry Potter Bitva o Bradavice pro děti od 9 let a znovu prožijte slavnou scénu z filmu Harry Potter a Relikvie smrti – část 2. Obsahuje nádvoří Bradavického hradu z kostek Lego, které lze během souboje Voldemorta s Harrym Potterem rozebrat. Moduly hradu také můžete použít k postavení mostu z dalšího nezapomenutelného místa. Tuto modulární stavebnici můžete připojit k dalším modelům z této řady, a vytvořit tak celý Bradavický hrad.

Vdechněte život 6 minifigurkám Lego a figurce hada Naginiho. Minifigurky Harryho Pottera a Voldemorta mají vlastní hůlky a odnímatelné dílky představující kouzla. Neville Longbottom třímá Nebelvírův meč. 

  • Bradavický hrad v základním provedení měří přes 28 cm na výšku, 44 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 730

Tuto stavebnici Lego Harry Potter můžete spojit s dalšími modely z této řady a postavit vlastní Bradavický hrad. Objevte intuitivní návod v aplikaci Lego Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností.

Stavebnice Lego Harry Potter přináší všem malým kouzelníkům, čarodějkám i mudlům oblíbené postavy, známá místa a množství čarovných dobrodružství na motivy filmové série.

Dílky Lego splňují nejvyšší oborové standardy kvality, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují bezpečné spojování. Kostky a dílky Lego vyhovují přísným bezpečnostním nor­mám.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 730
Věk: Od 9 let
Načítám