LEGO Jurasic World 76959 - Zkoumání triceratopse

Děti, které milují dinosaury a parádní auta, si přímo zamilují herní stavebnici Zkoumání triceratopse od Lego Jurassic World.
EAN: 5702017421940
Kód 1: 2276959
Kód 2: 76959LEG
1 159 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti, které milují dinosaury a parádní auta, si přímo zamilují herní stavebnici Zkoumání triceratopse od Lego Jurassic World. Je skvělým dárkem pro děti od 8 let a nechybí v ní autentický vůz Ford Explorer z Jurského parku s navigačním systémem sledujícím dinosaury a místem pro 2 minifigurky – doktorku Ellie Sattlerovou a Iana Malcolma. Součástí stavebnice je také polohovatelný triceratops, sestavitelná hromada trusu s jedovatou bobulí uvnitř a lopata. Děti si tak mohou přehrávat slavnou scénu z filmu Jurský park, která stavebnici inspirovala.

  • Sestavitelný Ford Explorer měří přes 8 cm na výšku, 16 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet dílků: 281

Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Radost pro milovníky dinosaurů Stavebnice LEGO Jurassic World zaručeně nadchne fanoušky všech věkových kategorií, ať už si rádi přehrávají slavné scény, vymýšlejí vlastní vzrušující příběhy, nebo jen chtějí obohatit svou výstavku autentickými modely.

Lego kostky splňují přísné průmyslové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní a spojují se bez námahy a bezpečně. Lego kostky a dílky jsou podrobeny všem myslitelným testům a důkladně analyzovány, aby bylo zajištěno, že splňují nejpřísnější globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 281
Věk: Od 8 let
Načítám