LEGO Jurasic World 76960 - Objev Brachiosaura

Zachyťte se stavebnicí Objev Brachiosaura od Lego Jurassic World pro stavitele od 9 let pocit úžasu, který pocítila doktorka Ellie Sattlerová a doktor Alan Grant, když poprvé spatřili majestátního brachiosaura.
EAN: 5702017421957
Kód 1: 2276960
Kód 2: 76960LEG
1 809 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zachyťte se stavebnicí Objev Brachiosaura od Lego Jurassic World pro stavitele od 9 let pocit úžasu, který pocítila doktorka Ellie Sattlerová a doktor Alan Grant, když poprvé spatřili majestátního brachiosaura. Součástí je brachiosaurus, doposud nejvyšší Lego dinosaurus, sestavitelný Jeep Wrangler a strom. V Jeepu je místo pro 3 minifigurky – doktora Alana Granta, doktorku Ellie Sattlerovou a Johna Hammonda – a součástí stromu je pozorovací plošina a odnímatelné listy, kterými můžete „krmit“ brachiosaura, jako Alan Grant ve filmové předloze. Na stromě je vyhlídková plošina pro maximálně 3 minifigurky, které mohou krmit Brachiosaura pomocí odnímatelných listů. U stromu je výstražná cedule.

  • Brachiosaurus je 24 cm vysoký, 27 cm dlouhý a 6 cm široký

  • Počet dílků: 512

Pro další dobrodružství lze model také kombinovat s dalšími samostatně dostupnými sadami Lego Jurasic World.

Malé děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací Lego Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup. Dinosauří zábava • Stavebnice LEGO Jurassic World zaručeně uspokojí fanoušky všech věkových kategorií, ať už si rádi přehrávají klasické scény, vymýšlejí vlastní vzrušující příběhy, nebo jen chtějí obohatit svou výstavku úchvatnými modely.

Lego kostky splňují přísné průmyslové standardy, aby byla zajištěna jejich kompatibilita a snadné a bezpečné připojení. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 512
Věk: Od 9 let
Načítám