LEGO Jurrasic World 76957 - Útěk velociraptora

Stavebnice Útěk velociraptora od Lego Jurassic World naučí děti od 4 let stavět a užijí si s ní hodiny zábavy při hraní.
EAN: 5702017421926
Kód 1: 2276957
Kód 2: 76957LEG
775 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Útěk velociraptora od Lego Jurassic World naučí děti od 4 let stavět a užijí si s ní hodiny zábavy při hraní. Je inspirovaná slavnou scénou z filmu Jurský park. Začátečnická sada s polohovatelnou figurkou velociraptora, rychle sestavitelným výběhem pro dinosaury a terénním vozem, 2 minifigurky – sada obsahuje doktorku Ellie Sattlerovou a Roberta Muldoona a figurku žáby. Nechybí ani doplňky v podobě vysílačky, uspávací pušky, párku v rohlíku, dinosauřího trusu a dinosauřího vejce v sestavitelném hnízdě. Dinosauří výběh obsahuje věž se začátečnickou kostkou, která ulehčuje stavění, naviják s košem na krmení, bránu pro terénní vůz a plot s funkcí útěku.

  • Věž a dinosauří výběh, inspirované filmem Jurský park, měří přes 17 cm na výšku, 16 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet dílků: 137

Tato začátečnická stavebnice je navržena tak, aby odpovídala zkušenostem (a schopnosti se soustředit) malých dětí, a obsahuje modely, které dokážou postavit s malou pomocí rodiče nebo staršího sourozence. V krabici najdete podrobné pokyny. Nenechte si ujít ani aplikaci Lego Builder, kde najdete digitální instrukce, a k tomu navíc nástroje přibližování a otáčení.

Stavebnice Lego Jurassic World pro děti od 4 let zábavným způsobem uvedou malé nadšence do říše dinosaurů a pomohou jim hravou formou rozvíjet fantazii.

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je lze snadno spojit a vždy pevně drží. Dílky Lego splňují neúprosné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 137
Věk: Od 4 let
Načítám