LEGO Jurassic World 76963 - Záchranářské středisko pro dinosauří mláďata

Fanoušci od 4 let si se stavebnicí Záchranářské středisko pro dinosauří mláďata užijí spoustu legrace a naučí se pečovat o malé dinosaury.
EAN: 5702017567150
Kód 1: 2276963
Kód 2: 76963LEG
839 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci od 4 let si se stavebnicí Záchranářské středisko pro dinosauří mláďata užijí spoustu legrace a naučí se pečovat o malé dinosaury. Těšit se mohou také na terénní vozidlo a výzkumnou zónu s jeskyní se začátečnickými kostkami nebo na krmnou stanici. 2 minifigurky, figurky mláděte ankylosaura, triceratopse a velociraptora a figurky malého velociraptora a dospělého pteranodona zaručí, že se děti mohou ihned pustit do hraní. Obrázkový návod na sestavení dinosaura Lego představuje perfektní řešení pro děti, které ještě neumí číst. Součástí je terénní vozidlo s pohonem na všechna 4 kola, prostor na krmení s části zdi stáje a výzkumná zóna se solárními panely, jeskyní a počítačovou stanicí. Malé děti se naučí stavět a budou také rozvíjet dovednost vyprávění příběhů. Mohou se těšit na roli pečovatelů o dinosauří mláďata, obránců střediska a výzkumníků. 

  • Výzkumná oblast měří přes 12 cm na výšku, 10 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet dílků: 139

Aplikace Lego Builder s návody na stavění přináší ještě více zábavy díky intuitivním nástrojům přibližování a otáčení, které malým stavitelům umožní prohlížet si model během stavění. Stavebnice z řady Lego Jurassic World představují skvělé dárky pro malé fanoušky dinosaurů od 4 let. Děti se v nich seznámí s oblíbenými filmovými a seriálovými postavami. Modely využívají začátečnické kostky, takže s drobnou pomocí staršího sourozence nebo dospělého člena rodiny si se stavěním vozidel, budov a dalších výtvorů poradí i stavitelé, kteří jsou ve světě Lego úplnými nováčky.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze znovu a znovu spolehlivě skládat. Lego prvky jsou testovány a splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 22,2 x 6,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 139
Věk: Od 4 let
Načítám