LEGO MARVEL 76263 - Iron Man Hulkbuster vs. Thanos

Stavebnice Lego Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos obsahuje kultovní postavy a jejich senzační technologie v sestavitelné herní stavebnici pro děti od 4 let.
EAN: 5702017419794
Kód 1: 2276263
Kód 2: 76263LEG
559 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Marvel Iron Man Hulkbuster vs. Thanos obsahuje kultovní postavy a jejich senzační technologie v sestavitelné herní stavebnici pro děti od 4 let. Tato stavebnice inspirovaná filmem Avengers: Infinity War znázorňuje střet superhrdiny Iron Mana a jeho robota se superpadouchem Thanosem a jeho letadlem. Robot Hulkbuster je pohyblivý a má v sobě sedačku pro minifigurku Iron Mana. Letadlo obsahuje vystřelovač disků a sedátko pro minifigurku Thanose. Každý sáček v balení obsahuje kostky pro kompletní model a postavičku, které si děti mohou ihned sestavit k hraní. Barevný návod vedený příběhem slouží jako návod na stavění a hraní a 2 začátečnické kostky k nohám robota ještě více zjednoduší stavění.

  • Hulkbuster měří přes 11 cm na výšku a letadlo měří 9 cm na šířku, takže si ho děti mohou vzít na každé dobrodružství

  • Počet dílků: 66

Stavebnice Lego 4+ otevírají dětem bránu do světa filmových idolů, oblíbených postav a hrdinů všedního dne. Pro ještě zábavnější digitální stavění umožňuje zábavná a intuitivní aplikace LEGO Builder stavitelům přibližovat, otáčet modely ve 3D a sledovat postup.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 14 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 66
Věk: Od 4 let
Načítám