LEGO MARVEL 76262 - Štít Kapitána Ameriky

Dospělí fanouškové Marvelu mají příležitost ukázat svou vášeň v podobě modelu jednoho z nejkultovnějších předmětů v kinomatografickém světě Marvel. 
EAN: 5702017419787
Kód 1: 2276262
Kód 2: 76262LEG
4 659 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Dospělí fanouškové Marvelu mají příležitost ukázat svou vášeň v podobě modelu jednoho z nejkultovnějších předmětů v kinomatografickém světě Marvel. Stavebnice Lego Marvel Štít Kapitána Ameriky je propracovaný a autentický model, který vám nabízí obohacující stavitelský zážitek a radost při jeho obdivování dlouho poté, co ho dostavíte. Štít je umístěn na podstavci s jmenovkou a součástí je minifigurka Kapitána Ameriky s vlastním štítem a Thorovým kladivem Mjölnirem. Stavitelé modelu se při stavění mohou při stavění kostku po kostce nechat uchvátit autentickými detaily této části komiksové historie 

  • Hotový model měří v průměru přes 47 cm

  • Počet dílků: 3128

Aplikace Lego Builder obsahuje digitální verzi návodu na stavění, který je součástí stavebnice. Děti si mohou stáhnout aplikaci Lego Builder a vychutnat si pohlcující stavitelský zážitek s digitálními funkcemi přibližování a otáčení modelů ve 3D a možností ukládání stavebnic a zobrazení postupu ve stavění.

Řada prémiových stavebnic Lego pro dospělé nabízí obohacující stavitelské zážitky, jejichž výsledek vás bude těšit ještě dlouho po dokončení modelu.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní a kompatibilní a snadno z nich lze stavět. Kostky a dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 58 x 48 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 3128
Věk: Od 18 let
Načítám